przez szymborek » 7 kwi 2014, o 06:47
Dzien dobry swego czasu zaciagnelem kredyty gotowkowe i wszystko bylo swietnie do czasu gdy nie starcilem dobrze platnej pracy, przez rok udawalo mi sie jeszcze je splacac gdy bylem bezrobotny, ale pracy nadal nie bylo, wiec pokusilem sie o zalozenie dzialalnosci nie bylo szans na dofinansowanie wiec pozyczylem troche od rodziny, no i teraz zapetlilem sie w tych dlugach totalnie mam do splaty w bankach ok. 100 tys, no i u rodziny ok. 50 tys, postawilem wszystko na jedna karte i narobilem sobie klopotow bo pieniadze wlozone w sklep nie zwracaja sie tak szybko jak oczekiwalem z tego tez powstaly male zaleglosci w splatach nie sa powyzej 90 dni, ale wpisy w bik-u sa i nikt nie chce mi pozyczyc takiej sumy, wydaje miesiecznie ok. 9000 zl ale jest to nie udokumentowane w dzialalnosci, chcialbym to wszystko upozadkowac i placic mniej, posiadamy z zona mieszkanie wlasnosciowe ale ono jest ze sluzebnoscia dla babci 86 letniej, nikt nie chce tego pod zastaw, a rozmowa z babcia na ten temat nie wchodzi w gre, zona zarabia ok 2000 na reke, tez nikt nie chce jej dac takiego kredytu, moze ktos z forumowiczow bedzie mial jakis pomysl na rozwiazanie tej sytuacji.